13. huhtikuuta 2014

SUNNUTAIN KUNNIAKSI

Noni, VIHDOIN ja viimein on sunnuntai! Se on meillä lähes virallinen vapaapäivä ja tänään otettiin siitä kaikki irti. Siispä herättiin myöhään (tai siis Katja heräs, ite heräsin seiskalta...), käytiin kaupassa ostamassa vähän ruokaa ja linnottauduttiin kotiin nauttimaan.

  
Selkeesti kevään ekat merkit alkaa näkymään meidänkin kotipihalla. Vaikka ulkona sato niin tuli tosi hyvä mieli ku kohta on kesä ja aurinkoista :)

Arvatkaas mitä tästä tulee?
Katjalla (meidän talouden kokilla) oli turhankin hauskaa ruokaa laittaessa, mahtaisko johtua siitä, että juutuubista soit Määdcrääft? Ei missään nimessä :) Juotiin ruokaa laittaessa muumilimukkaa skumppalaseista, on muuten tosi hyvää silleen juotuna!



AIVAN OIKEIN! PIZZAAAAA!
Ihan mahtihyvää pizzaa tuli, vähän enemmän olis voinu laittaa kirsikkatomaatteja, mutta muutan namiskutarallaa oli. Sisälmyksiä tossa on pekonia, tonnikalaa, ananasta, kirsikkatomaatteja ja tuossa mun puolella on sitten vielä wnbfetaa. Onomnom ens kerralla taidan tunkee tohon vielä lisää täytettä :D

Ollaan nyt katottu kolme leffaa: The Hobbit, Footloose ja Coyote Ugly. Mitähän sitä seuraavaks tekisi, vielä pari tuntia aikaa nukkumaanmenoon ja juomaakin on vielä jälellä :)



Seuraavaksi pannaan pyörimään Pitch Perfect ja röhnätään vähän lisää, tää sunnuntai on liian lyhyt :D

Ellu kiittää ja kuittaa meirän molempien puolesta :) Hyvä sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi