1. huhtikuuta 2014

MadCraft @ House of Rock 22.3.2014

Laitetaan tähän heti alkuun pakollinen vessakuva. Tallä kertaa ei selfieitä vaan saatte kuvan vessan seinästä. Tää mesta oli siitä mukava, että se kertoi meille totuuksia elämästä. Hyvä baarin vessa!

Elämän suuria viisauksia

Hauskaa oli. Hyvä mieli tuli. Perjantaina uudestaan.

Otto siellä taustalla

Suomi tour jatkui kohti Kouvolaa eräänä raikkaan kirpsakkana lauantai-iltana. Matka kului rattoisasti kuunnellessa illan esiintyjän biisejä automme mainioista kajareista.



Normaalisti matkaillessa pohdituttaa, että mistähän sitä löytää parkkipaikan, josta ei mielellään joutuisi pulittamaan mitään ja joka olisi mahdollisimman lähellä illan kohdetta. Tällä kertaa kyseistä jännitysmomenttia ei matkassa ollut sillä Kouvolassa on muutamaan otteeseen aiemminkin tullut vierailtua. Näin ollen kurvasimmme suoraan oikeaan parkkiin.

  

Jännitystä iltaan toi kuitenkin itse show, olihan kyseessä kuitenkin erillainen tapaus kuin mitä on aiemmin tullut tiirailtua. Showtime lähestyi ja jännitys tiivistyi ja oli lähes käsin kosketeltava.
Aika meni vauhdilla ja tuli aika bailata.

Jesse oli ainoa, joka pysyi joltisenkin paikallaan :)

Gona Gona bii dädädäddää!

Show oli kerrassaan mahtava ja mukavan energinen, aivan kuten kyseisiltä herroilta saattoi odottaakin. Kovasti pomppivat kaikki ympäriinsä.

Juhomän aina hiukset silmillä

Ottodumdududummdumm ihan lähikuvassa
(huom Tompan haba...)


Ryhmäkuva

 Ellulle annettiin kamera käteen ja kuvasaldo oli vähän yksipuolinen, mutta suuri. Julkaisukelpoisten kuvien määrä olisi ollut suurempi jos pojat olisivat riehuneet vähemmän, mutta parempi näin. Yritys oli kuitenkin kova keskittyä keikkaan eikä tulevaan blogimerkintään.

...And another one

LIMBO! Tomppaki oli hetken paikallaan

AAAAAA

Show'sta jäi käteen hyvä mieli ja uusi juliste seinälle.

  

...Ja vielä yksi Jesse

PS. Yritettiin muuten kuvata myös toinen video, mutta Jesse oli liian pitkä ja mestasi itsensä jatkuvasti kuvasta. Siispä vain yksi videa :) Heippatirallaa tältä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi