9. maaliskuuta 2014

Madcraft @ Kauppakeskus Willa 4.3.2014

Heissuliveissuli kaikki te rakkaat lukijamme!

UMK:n seurauksena todettiin Madcraft oikein mainioksi bändiksi ja haluttiin nähdä se uudelleen livenä. Näppärä tilaisuus tähän aukesin Hyvinkään Willassa tuona pimeänä tiistai-iltana. Samalla saatiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja päästiin vähän myös New Yorkeriin shoppailemaan, aika heikoin tuloksin tosin.

Pojat veti pari 15 minuutin akustista settiä. Kuvamatskuakin tuli sanotaanko ihan hyvä määrä. Tässä parhaita paloja, varautukaa varsinaiseen kuvaspämmiin :)

Kovasti pahoitellaan epävakaita videoita. Luvataan joskus opetella kuvaamaan tasaisemmin ja leikkimään vähemmän sillä zoomilla.
 




 Tomppa ja Jessehän ne siellä lurittelee.
Menossa mukana myös Juho ja Otto



Ensimmäinen setti tuli ja meni. Kuluteltiin sellaiset 45 minuuttia napsien noin miljoona kuvaa kohteista. Ja kuten näkyy, onnistumisprosentti ei ollut päätä huimaava.

Juho poseerasi kauniisti kamerallemme.
Paikallinen valoshow.
Siellä ne vaan leikkii tulella.

Ja niin kului odottavan aika ja saapui toinen setti. Tässäpä vähän lisää kuvia ja videoita:


Ellun zoomileikit:
Tomzilla
Jessemän
Ottodumdum
Juhokkeli




Om nom nom.

Selkeesti väsynyttä läppändeerusta nyt :). Asiaan, molemmat keikat oli hurjan muksia, sääliksi vain kävi poikien pikku kätösiä, taisi olla vähän kylmän puoleista soittaa. Tämän jälkimmäisen keikan jälkeen jätkät jakoi vielä plekuja (meinattiin saada yksi, mutta sääliksi kävi jonkun näppejä, eikä niille viitsinyt hyppiä niin jäi pleku saamatta) ja tarroja. Meille niitä kertyi kokonaiset kahdeksan kipaletta. Voidaankin nyt alottaa niillä Espoon päällystäminen!

Madcraft jäi vielä kuvattelemaan Willaan fanien kanssa, mutta me vanhoina ja väsyneinä päätettiin lähteä kohti kotia. Matka oli pitkä ja pimeä, siispä otettiin siitäkin kuvia:

Kadut, motarit ovat pitkiä ja pimeitä...
Ja pakollinen selfie

Kuvia otettiin useampiakin, mutta koska ei haluta paljastaa, että kuski kuvasi niin ei julkaista niitä...

Tuossa siis jonkin verran tunnelmia tältä reissulta, jos kiinnostaa lisää niin TÄÄLTÄ löytyy lisää kuvia.

Madcraftin tunnelmia voi käydä tsekkailemasta niiden BLOGISTA, siellä on kanssa kiva video, jossa mekin viuhahdetaan muutamaankin kertaan :)

Käykää siis kattelemassa noi linkit ja me poistutaan hetkeksi takavasemmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi