25. maaliskuuta 2014

Backstreet Boys @ Hartwall Areena 7.3.2014

Heipparallaa taas.

Viime kerrasta oli kulunut jo noin neljä ja puoli vuotta, ihan liikaa siis jos meiltä kysytään. Kyseessä oli siis touhukkaan viikon semisti kohokohta. Backstreet Boys tuli viimein taas ilahduttamaan meitä suomalaisiakin In A World Like This- kiertueellaan. Pakkohan sinne oli siis mennä.

Vaan ennen illan pääesiintyjää oli meillä kaksi loistavaa lämppäriä. Illan aloitti Redrama vetäisemällä muutaman lohkaisun juuri ilmestyneeltä Reflection albumiltaan.

Redramalla oli mukana joku hiphop-nainen

"Kattokkee, Bäkkärit tossa suunnassa"

Huippuhetkiä tässä setissä oli huikea Clouds hitti, jossa feattaamassa oli AJ, eli yksi Bäkkäreiden kultapojista.



Tämän jälkeen oli vuorossa The Exchange, joka oli kiertäny Bäkkäreiden mukana koko Euroopan kiertueen ajan. Kyseessä oli meille täysin tuntematon suuruus. Eli ihan puhtaalta pöydältä lähdettiin tähän tutustumaan. Olivat oikein mainioita poikia nämäkin. Acapellana vetelivät muutaman cover biisin ja sitten muutaman oman biisinsä.

The Exchange vauhdissa

Käykääs tsekkailemassa vaikkapa Spotifystä näitä herroja. 
Ja käykää kanssa tsekkaamassa niiden Africa mix juutuubista TÄSTÄ, harmi ettei sitä tajuttu videolle ottaa, oli pirun hyvä meininki siinä mixissä :)




Ja sittenhän koko homma meni ihan ranttaliksi, koska Bäkkärit.

SELFIE ON MUST
Vähän kuvailtiin itseämme, toisiamme ja yleisöä, jota oli melkoisen paljon ja suuremmoisesti. Siitä huolimatta yleisön joukosta tuli tunnistettua jopa yksi tuttu hahmo. Jännä. Koko odotuksen ajan hallissa soi mukavasti Bäkkärien oma musa, mutta lopulta päästiin siihen ainoaan oikeen live musiikkiin.

Koska musiikki on parempaa kuin puhe, annetaan kuvien kertoa tuhat sanaa, vuorossa kuvaspämmi!

Gangnam style!



Vaatteet vaihtuu, ota huikkaa.

Nick oli kovin kuvauksellinen

Brian tuli hyvänä kakkosena



The One?

Joukkoon tarvitaan aina yksi musta lammas



Kuten sanoin, Nick oli kuvauksellinen

Herkkää

Rock 'n' Roll

We've got it going on!

Se olis sitten suunnilleen siinä! Lisää videoita löytyy meidän Youtube-sivulta ja mahdollisesti lisää kuvia tulee löytymään meirän Photobucketista jahka niitä saa sinne lisäiltyä.

Tuolta keikalta sitten kovaa vauhtia ja fiiliksissä hiihdettiin Pasilan asemalle ja junalla Helsinkiin päin, kohteena Milliklubi. Siitä sitten seuraavassa päivityksessä lisää :) Siinäpä olikin sitten kai kaikki. Jos tulee jotain kehitys- tai päivitysideaehdotuksia niin kommenttia vaan :)

Heissulivei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi