12. heinäkuuta 2014

Madcraft @ Kampin kevään avaus 11.4.2014

Noni, long time, no ShanshainProduction. Ollaan oltu laiskoja eikä olla saatu ulos mitään kunnollista matskua, vaikka nääkin kuvat on ollu Photobucketissa vaikka kuinka pitkään. Asioihin ryhtyminen ku on meille molemmille kovin helppoa ja ollaan niin kovin ahkeria :) No mutta siis tässä tulee taas:

Käytiin siis jo huhtikuussa kattelemassa Mädäreitä Kampissa, keikka oli tunnelmaltaan parhaita ikinä ja ehottomasti kaiken sen hengailun ja odottelun arvoinen homma :)

Jotain tälläsii lähettiin kattoo...

Koko Suomi halaa :)

Kampin ja Tennarin välissä oli haliryhmä just sopivasti ryhmäkuvassa ja pakko oli siis napata itekin otos. Melkein kävin halaamassa, muttei sitten ollut pokkaa. Kiva ajatus kuitenkin, joten keep up the good work!

Viulunainen

Kuten arvata saattaa, Kampissa esiinty kaikenlaisia heeboja, vaikka Madcraft oli tottakai ehottomasti tärkein näistä kaikista ;) Tossa yläpuolella olevasta esiintyjästä en jostain syystä nyt mistään löydä mitään tietoja, mutta ihan hyvin se soitti tota viuluaan ;) Tuossa alapuolella taas on Firmarockin voittaja The Tilted Kilt. Ne vetäs aika hyvän setin ja kyllä sitäkin ilolla kuunteli. Me kun oltiin ihan eturivissä lavassa kiinni nii äänet kuulu vähän huonosti, mutta eipä se menoa haitannut :) Pisteet siis näille.

The Tilted Kilt

Tarroja :)

Käytiin keikan lopuks tumppaamassa Tompalle vähän tarroja. Se kun oli pyytänyt faneja sille tarroja tuomaan, ja mehän toteltiin :D

Tomppa kovin veikeänä

Sitten alko Mädärin pojilla akustinen keikka ja yhtäkkiä olikin eturivi täynnä porukkaa. Oltiin ihan tyytyväisiä, että oltiin varattu paikat jo hyvissä ajoin :) Musat oli yhä vähän perseellään, mutta hyviä kuvia sai, tosin valo oli jotenkin hassu, joten vähän heiluviks suurin osa jäi... Mutta ei se menoa haitannut ;)

Jesse :)

Ainoo josta tuli kunnolla hyviä kuvia oli Jesse, mut sillä saatto olla jotain tekemistä  sen kanssa, että se oli meidän edessä ja pysy suhteellisen paikallaan :) Juhosta esimerkiksi ei tullut oikeastaan yhtään hyvää kuvaa kun se oli niin kaukana ja kaikkea...

Tomppa ja Otto ja Oton laatikko

Hei tähän väliin videota! Selkeesti tunnelma ollu niin katossa, että vähän tärisee, mutta älkää antako sen häiritä ;) Eli tässä Madcraft ja Oh No! (On muuten varmaan eniten kuvattu kipale meillä :D)



Koko kööri

Niiku tossa jo aikasemmin mainitsin, meininki oli aika huikea. Porukka laulo ihan täysiä mukana ja se tunnelma vaan oli jotain niin käsinkosketeltavan mahtavaa. Ei sellasta fiilistä oo viel tullu yhelläkään muulla keikalla, että selkeesti ne jotain siellä teki oikein. Ainakin sai fanit ihan villeiks :D

Madcraft valtasi Kampin, tarroja kaikkialla

Keikan jälkeen lähettiin viemään niitä tarroja ja oltiin kanssa päätetty läpällä hakea yhteiskuvat. Siellä oli kuitenkin hirveen paljon porukkaa, joten päätettiin kiusata vain Tomppaa ja Jesseä. Otolta ja Juholta käytiin kuitenkin pummimassa iso nippu tarroja, joita sitten leviteltiin ympäri Kamppia. Kuten tässä näette, ollaan tosi kuvauksellisia :D


 "Otetaan toinen kuva, sä Tomppa näytät siltä ku olisit nielly sitruunan!" Hyvä Ellu, hyvin sä vedät :D


Ja sitten oli mun vuoro, olo lähes rento ja ilmeet kauniit ja kuvaukselliset. Huomatkaa kanssa punainen naama, ihan perus :)

Seuraavaksi uhriksi valittiin siis Jesse-parka ja tässä tulos: 

Kauniit ilmeet
Jesse ja Katja kovin innokkaina :D


Siinäpä Katja, Katri, Tiina, niiden kaveri ja Linda :)

Kuvien jälkeen hengailtiin jokunen aika noidan tyyppien kanssa tossa taustalla ja itseasiassa jatkettiin hengailua tossa keskustassa iltaan asti, koska tarkotus oli kanssa käydä kattomassa Antti Tuiskua Pressassa. Vähän ehittiin monta kertaa kyllästyä, mutta lopulta senki aika tuli. Siitä kuitenkin lisää erillisessä jutussa, koska muuten tää venyisi nälkävuoden pituiseksi :D Nyt on Siis aika lopettaa tää merkintä, toivottaa teille hauskoja hetkiä ja kiittää, että jaksoit käydä lukemassa :) Katsotaan jos tässä joskus sais tän mestan taas päivitettyä ajantasalle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi