5. toukokuuta 2014

MadCraft @ Virgin Oil Co. 2.5.2014

Heipsatirallaa taas kaikki!

Tulin, näin, lähdin eli siis perjantaina keikkailtiin taas, tai siis me ei keikkailtu vaan MadCraft keikkaili ja me tietenkin mentiin sitten sitä katselemaan. Tällä kertaa tie vei Helsinkiin ja tarkemmin ottaen Virgin Oiliin.

Bussia odotellessa pakollinen selfie

Tarkoitus oli saapua hoodeille vasta joskus kahdenksan, yhdeksän aikaan vaan koska ei maltettu pysyä kotona päädyttiinkin olemaan paikalla jo kuudelta. Hups. Todettiin, että eiköhän me jotenkin saada kulutettua muutama tunti ennen kuin ovet avautuisivat meille. Saavuttiinkin paikalle mitä mainioimpaan aikaan, sillä itse MadCraft oli saapunut paikalle moikkaamaan meitä ja niitä muutamaa muuta paikalle ilmaantunutta.Vietettiinkin siinä oikein lupsakka vajaa puolituntinen. Päätettiin sitten napsia pari kuvaa:

Dressman by Tomppa

Jesse edustaa hymykuopilla :3

Ollaan me kaikki niin söpöjä (paitsi Otto. Otto on mahtava)

Huh, paljon kuvia, kuka antoi Ellulle kameran!

Ainakin osa yritti :) Mutta missähän on Juho?

Täällä on Juho!

EDIT: Laitetaan tähän väliin video! Laatu on suorastaan päätähuimaava :D


Oton ilme kun kuvaamisesta ei meinannut tulla loppua

Tuli aika jolloin pojat palasivat sisälle hoitamaan asioitaan, kuten soundcheckiä, ruokailua ja jotain muuta jännittävää, luulisin. Näin ollen täytyi meidän keksiä fiksua tai vähemmän fiksua puuhaa reiluksi kolmeksi tunniksi. Käytettiin aika hyödyksi ja kierreltiin kauppoja, istuskeltiin Kampin lattialla ja käytiin kaupoissa kyselemässä tarrojen perään. Burger King'kin piti toki käydä katsastamassa, koska ei ennen siellä oltu vierailtu ja koska Mädärin tyypit ehdotti sitä :D

Paljon tarroja :)

Mistäs kaikkialta näitä tarroja kerääntykään. Käytiin Union fivessä, Cybershopissa, Angry Birds-kaupassa jaaaaaaa Spirit Storessa. Union fivessä ja Laminassa onnisti ja saatiin moooonta tarraa kasaan :). Burger Kingin ruoka oli hyvää, vaikka kaikki muu siellä olikin hämmentävää. Ehkä me pitäydytään Mäkkärissä ja kumppaneissa...

Katjan ilme kun löysi itsensä Burger Kingistä

Tämän jälkeen oli taas edessä paluu Kampin käytäville. Päätettiin ensin käydä ostamassa ES, jotta pysyttäisiin hereillä koko ilta. Ei jaksettu enää mennä lattioille istumaan, joten päätettiin etsiä penkki ja niitähän toki löytyi bussiterminaalista. Kiitos Katjan ipodin, meillä oli jotain tekemistäkin. Sanapelin ja muiden jännittävien appsien seurassa kuluikin viimeinen tunti ja oli viimein aika valua kohti varsinaista keikkapaikkaa.

Maailmanvalloitus jatkuu tötsä kerrallaan

Virgin Oil oli oikein mukavan oloinen, lippuja myymässä oli tuttu kasvo (aina mukava yllätys sellainen) ja poket oli harvinaisen lupsakoita tapauksia. Ostettiin juomat (duh kun kerrankin julkisilla liikenteessä) ja painuttiin odottelemaan keikkaa.
Meininki baarin puolella oli ainakin meillä "best party ever", eli siis istuttiin puhelimet kädessä ja selattiin Facebookia ja muuta mitä netti pitikään sisällään.

Illan ensimmäisenä esiintyjänä oli Wolfmen:

Wolfmen edustaa

Tämä bändi oli meille ennestään tuntematon suuruus, mutta ei se mitään. Musiikki oli kiintoisaa, ainakin Ellu tykkäs kovasti. Ei siis huano. Äänet oli muuten melko kovalla ja todettiin ettei tulla kuulemaan mitään keikan jälkeen.

Esityksen loputtua oli meidän aika siirtyä kohti eturiviä, sillä pitkien ja tarkkojen tutkimusten jälkeeen olemme todenneet sen olevan paras paikka keikoilla. Joku saattaakin arvata, että seuraava oli vuorossa MadCraft.

Tompan boksi. Paljon tarroja meiltä!

Ellun kommentti keikasta oli seuraava: "Hymykuopat" (Se nyt tuli ekana mieleen, tän keikan aikana kelailin miten mukavaa vaihtelua on ku kaikki keikat on erilaisia T: Ellu). Itse kuvailisin huikeaksi keikaksi, jossa tapahtui ihmeitä. Tai ainakin yksi. Aluksi nimittäin laulua ei kuullut erkkikään ja tadaaa kohta se olikin paremmin miksattu.

Lähes pylly pyllyä vasten kuten sovittiin

Tompan luottoasento (joskus noi housut vielä repee)

Oliskohan sitä pitänyt ottaa kuvia vaakaankin, nyt nää kaikki on pystykuvia...

Jesse the valopää :)

Huomatkaa muuten, että täällä on muutakin ku Jesseä, vaikka vähän uhkailtiin jäbien ask.fm:ssä et tästä tulee Jesseblogi. Ja taas kamalasti kuvia, kertokaa joku onko mein postauksissa liikaa kuvia, vai onko tää ihan kohtuullinen ja hyvä määrä?

Juho sensuroi itse itsensä

Kitarapojat

Oli taas ihan huikea keikka. "Voi aiheuttaa hallitsematonta hymyilyä" varoituskyltti vois olla mainio :D Ellulla oli kaks kännykkää ja kamera kuvausvehkeinä ja niinku näkyy, ainakin semisti onnistunutta materiaalia löytyy ihan hyvä määrä :) Ikävä ettei saanu koko porukasta kunnon kuvaa, eturivin satunnaisia huonoja puolia.

Ja Jesse

Jesse oli lähes siinä meidän edessä ja Tomppa näppärästi siinä vieressä. Siksi kamerasta löytykin paljon punapaitasta hemmoa ja ihan vain vähän vähemmän sitä mustapaitasta äänekästä kaveria :) Ei se tosin haittaa, ihan kuvauksellisia pojuja molemmat :)

Ottodumdum

Harvinaisen kiva kuva Otosta muuten eiköstä, yleensä Otosta saa yhtäkään kuvaa valojen ja kokoaikaisen liikkumisen takia. Mut sen siitä saa kun on rumpali ;)

Tämä löytyy myös Twitteristä, pojat edustaa

HUIKKAA siveästi

Keikan päätteeks saatiin myös settilistat ja Tompan nimmari niihin. Kaikki muut onnistu sniikkaamaan ittensä niin vauhdilla ohi ettei ehditty muita nimmareita saamaan... Vaan vielä me onnistutaan! :)
Tämäkin ilta, niin kuin kaikki muutkin, loppui aikanaan ja oli aika matkata kotiin sillä aamulla herätyskello herättäisi taas viideltä. Madcraftin jälkeen esiintyi vielä Hybrid Children, mutta ei jääty kuuntelemaan, koska kotiin kaipasi pienten lasten sydän.

Keikkapäivän saldona meillä oli paljon onnistuneita kuvia (näiden täällä julkaistujen lisäksi), joita voi käydä ihailemassa meidän Photobucketissa, settilistat ja hyvä mieli :) Tykättiin Mädärien uusimmasta biisistä, vaikka siitä ei tolla keikalla paljon selvää saanutkaan ja ootetaan innokkaina virallista julkaisupäivää, olisipa se pian!

Jaa totaa, siinä se, ensi kertaan pupuset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi